Bezorgtarief en voorwaarden 

Uw aankopen kunnen wij bij u bezorgen. Voor het bezorgen maken wij gebruik van een externe bezorgdienst. Indien u hier gebruik van wilt maken, geven we u hierbij de in onze webwinkel ldr-lighting geldende bezorgvoorwaarden aan.

1. Tarief: 
LDR-lighting maakt voor haar bezorgingen gebruik van een externe bezorgdienst. 
De bezorgtarieven zijn als volgt:


Pakket t/m 2 KG met een maximale lengte van 227cm    € 6,75
Pakket t/m 10 KG met een maximale lengte van 227cm    € 7,80
Pakket t/m 30 KG met een maximale lengte van 227cm    € 9,20

2. Aflevering: 
Aankopen worden ongemonteerd op de begane grond afgeleverd. Bij flats etc betekent dit dus ook op de begane grond. De chauffeur rijdt alleen en kan uw hulp nodig hebben bij het uitladen. Zorg dus dat er iemand aanwezig is die fysiek kan helpen met tillen. Leveringen op pallets worden voor de eerste deur geleverd, de bezorgdienst stapelt deze niet voor u af. 

3. Bezorgdagen: 
Bij bestelling wordt het de volgende dag gelverd, met uitzondering van zon- en feestdagen. Een tijdsafspraak is ook mogelijk. 

4. Tijdsafspraak: 
Tijdsafspraken zijn mogelijk, wij laten de bezorgingen uitvoeren door een externe bezorgdienst. 
Tijdsleveringen zijn mogelijk 'Voor 09:00', 'Voor 10:30', 'Voor 12:00' en 'Tussen 13:00 en 17:00'. Voor prijzen neem contact op met ons. Eventuele vertragingen in de aflevering van goed geadresseerde zendingen en daardoor bewezen schades worden vergoed tot maximaal het vrachtkostenbedrag. Hiervan uitgesloten zijn vertragingen veroorzaakt door overmacht zoals stakingen en de weergesteldheid.

5. Niet thuis? 
Indien er niemand aanwezig is om de goederen in ontvangst te nemen, zal de chauffeur een bericht achter laten waarin u binnen 5 werkdagen een nieuwe bezorgafspraak gemaakt kan worden.


6. Afleveren: 
Er moet altijd iemand op het bezorgadres aanwezig te zijn om te controleren of de door u bestelde artikelen in de juiste staat ontvangt, ook ondertekent u de afleverbon waarmee u bevestigt dat u de goederen in goede staat heeft ontvangen. Reclamaties achteraf bij een afgetekende bon kunnen wij niet in behandeling nemen. Het afleveradres dient normaal via verharde weg bereikbaar te zijn (chauffeur bepaald tot hoever hij rijdt). Woont u in een voetgangersgebied dat tussen bepaalde tijden is afgesloten voor auto’s dient u dit kenbaar te maken tijdens het opgeven van de bezorging.
Eventuele vertragingen in de aflevering van goed geadresseerde zendingen en daardoor bewezen schades worden vergoed tot maximaal het vrachtkostenbedrag. Hiervan uitgesloten zijn vertragingen veroorzaakt door overmacht zoals stakingen en de weergesteldheid.